Sorteer op

Workshops bij Anne&Max

Samen met Anne&Max verzorgt de knutselwinkel createaviteits-arrangementen. Deze arrangementen bestaan uit de combinatie van een creatieve workshop van de knutselwinkel met een smakelijke maaltijd van Anne&Max. Daarbij is er de keuze uit:

  • 10:00 starten met ontbijtplank, gevolgd door workshop tot ongeveer 13:00
  • 10:00 starten met koffie (& lekkers), gevolgd door workshop en tenslotte een lunchplank rond 12:30
  • 14:00 starten met workshop, start high tea om 15:00, vervolg workshop tot 17:00

Genoemde tijden zijn een richtlijn, dit valt in overleg altijd af te stemmen.

Deze arrangementen zijn te boeken op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag met een minimum van 8 personen. We hebben een menuutje van 9 verschillende workshops samengesteld. De keuze is natuurlijk helemaal vrij! Komen jullie voor een gezellige babyshower, dan mogen jullie gerust kiezen voor Schitterende Sieraden ipv een Lovely Luiertaart enzovoort.

Er is een speciale ruimte voor onze creatieve gasten, dus er kan ongestoord gekletst, gelachen en geknutseld worden. Onze gasten mogen deze ruimte naar wens versieren, mits zij na afloop meehelpen met het opruimen hiervan. 

Interesse? Mail, app of bel me (0618881957)!

Ken jij Anne&Max al? Anne&Max is een Coffee&Sandwichcafé, waar je elke dag van de week terecht kan voor ontbijt, koffie, lunch, high tea en borrel. Anne&Max Den Bosch is gevestigd in het prachtige pand aan de Dieze (Oude Dieze 25). Je loopt hier zo de binnenstad in, dan wel het natuurgebied Bossche Broek of je stapt op een bootje voor een mooie rondvaart.

Volop lekkers te vinden op hun menukaart en ook voor de vega's en vegans onder ons veel smakelijke keuzes!

© 2020 - 2024 de knutselwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel