Knutselpakketten

Hoe kies je het juiste knutselpakket? 

KINDERFEESTJES

Aangezien niet alle kinderen even handig zijn op een bepaalde leeftijd, werk ik niet met leeftijdscategorieën. Naast handigheid / motoriek speelt hun concentratie-duur ook een grote rol. En voor beiden geldt, dat is voor elk kind anders! Daarom geef ik liever wat algemene richtlijnen:

  • Foam clay is het meest geschikt voor jonge kinderen omdat je er makkelijk mee kunt werken.
  • Decopatch vergt iets meer handigheid omdat je het papier met een kwast en lijm moet aanbrengen.
  • Silk clay vraagt meer eigen fantasie en nog meer handigheid.

Qua knoeien zijn Decopatch lijm en verf natuurlijk opletten!

De keuze van wat je gaat knutselen maakt een groot verschil. De gemakkelijkste projecten zijn bij voorkeur onbreekbaar en zonder moeilijke pootjes e.d. Denk bijvoorbeeld aan de platte MDF figuurtjes, piepschuim harten of vissen, papier-maché letters, enz.

Bij elk pakket zie je een voorbeeld van het eindresultaat. Hopelijk geeft je dat een idee hoe moeilijk / makkelijk iets is.

GEMENGD GEZELSCHAP

Soms is de keuze voor een knutselpakket moeilijk, omdat je te maken hebt met een gemengd gezelschap. Dat kan zijn jong en oud door elkaar of zowel jongens/mannen als meiden/vrouwen die samen gaan knutselen. Graag denk ik met je mee wat het meest passend zou zijn voor het gezelschap en de gelegenheid.

THEMA FEESTJES / KNUTSELPAKKET OP MAAT

Ik kan me zo voorstellen dat je voor een baby shower / vrijgezellenfeestje / bedrijfsuitje iets creatiefs wilt doen in een bepaald thema. Graag help ik en mijn creatieve brein je daarmee verder. Wij kopen bij verschillende groothandels in, dus er zijn een stuk meer mogelijkheden dan dat we in onze webwinkel vermelden.

Neem gerust contact met me op!

© 2020 - 2024 de knutselwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel