Sorteer op

Workshops algemeen

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeestje, familiereünie, bedrijfsuitje of gewoon een gezellige middag of avond met vriendinnen of zussen, dan ben je bij de knutselwinkel aan het juiste adres!

De knutselwinkel verzorgt diverse creatieve workshops op locatie. Dat kan bij iemand thuis zijn, maar net zo goed op een bedrijfs-, feest- of vergaderlocatie. Het minimum aantal deelnemers is 4 personen. De workshop wordt dan geheel op jullie wensen afgestemd: niet alleen de inhoud, maar ook het tijdstip en de locatie. Voor locaties op meer dan 10 km van het atelier wordt een aanvullende reiskostenvergoeding berekend van €0,25 per km.

Afhankelijk van de grootte van de groep worden er één of meerdere workshopbegeleidsters ingeschakeld, zodat iedereen voldoende aandacht en uitleg krijgt.

Mocht je een workshop willen boeken, mail, app of bel me dan even. Dan stel ik een boekingsformulier op met jullie wensen. We vragen een voorschot van 25% van de kosten. Zodra deze kosten betaald zijn, is de workshop definitief geboekt. Mocht er jammer genoeg toch iets tussen komen, dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

* de workshop wordt 1 week (of eerder) voor de geboekte datum geannuleerd, dan wordt het voorschot terug betaald.

* de workshop wordt minder dan 1 week voor de geboekte datum geannuleerd, dan blijft het voorschot als tegoed in onze webwinkel staan. Je kunt dit voorschot tot een jaar na de originele boeking gebruiken om alsnog een workshop te boeken of gebruiken als shoptegoed om hobbymaterialen aan te schaffen.

© 2020 - 2024 de knutselwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel