Sorteer op
Sorteer op

Cadeaubonnen

Alle cadeaubonnen hebben een unieke code, deze dient ingevoerd te worden als kortingscode in de webwinkel.

De cadeaubonnen zijn oneindig geldig en toepasbaar op alles wat er bij de knutselwinkel te koop of te boeken is. Dat wil zeggen alle materialen, alle pakketten, alle workshops enzovoort.

Je kan natuurlijk ook cadeaubonnen combineren. Wil je bijvoorbeeld een cadeaubon van E50 bestellen, klik dan 2 bonnen van E25 aan. Vervolgens graag in de opmerkingen vermelden dat dit een cadeaubon van E50 betreft i.p.v. 2 bonnen van E25.  

Let op 1: als je alleen cadeaubonnen bestelt, kies bij verzendmethode voor afhalen, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Na betaling krijg je de cadeaubon(nen) met code via de mail. Mochten er per ongeluk toch verzendkosten in rekening gebracht worden, terwijl er niets verstuurd hoeft te worden, dan worden deze natuurlijk terug betaald.

Let op 2: als je toch liever een fysieke cadeaubon per post ontvangt, i.p.v. per mail, dan is dat ook mogelijk. Kies dan voor artikel ‘verzending cadeaubon’ voor E1,00. Je ontvangt dan de cadeaubon op het gewenste adres. Bij bestelling van meerdere cadeaubonnen naar verschillende adressen dient voor elke cadeaubon ‘verzending cadeaubon’ aangeklikt te worden. Cadeaubonnen van E25 of meer worden gratis verzonden. Graag bij opmerkingen vermelden dat een fysieke cadeaubon gewenst is.

© 2020 - 2021 de knutselwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel